PIGMENTOVÉ ŠKVRNY

Bronzovo opálené telo je tak sexy! No, po 40-tke, prinesie táto mladícka zábavka iba pigmentové nerovnosti, alebo škvrny. Telo nevie rovnomerne rozložiť kožné farbivo – melanín, a tak sa na niektorých miestach hromadí. Možno je už neskoro začať rozmýšľať o opaľovacom kréme s ochranným faktorom… Škvrny sa objavia aj počas tehotenstva, keďže hormón zodpovedný za zvýšenie aktivity pigmentových buniek, je v prevahe. Typické miesta výskytu sú čelo, líca, nos. Zlá látková výmena pečene i mnohé lieky môžu takisto dopomôcť k tvorbe pigmentových škvŕn.

Poďte sa s nami zharmonizovať! Chemický peeling je základom, podľa typu škvrny volíme ďalšie postupy: intenzívne pulzné IPL svetlo, mezoterapiu, mikrofrakčný resurfacing pomocou CO2 lasera, frakčnú rádiofrekvenciu, oxygenoterapiu alebo ošetrenie RESURF FX.

BLOG

jedinečné články nielen o pleti

Prirodzene omladnúť. Je to vôbec možné?

Prirodzene omladnúť. Je to vôbec možné?

Christian Dior raz povedal: „Ženy sú najpríťažlivejšie medzi tridsiatym až tridsiatym piatym rokom. A keďže žiadna žena tento vek neprekročí, je príťažlivá celý život“. Dámy, tak ako neprekročiť svoju 35-ťku? Odpoveďou je prirodzené omladenie. Je to vôbec možné?

preèítajte si viac
Stop červenej, alebo ako na rozšírené cievky

Stop červenej, alebo ako na rozšírené cievky

Stop červenej, alebo ako na rozšírené cievky Určite už poznáte tú rutinu – každé ráno zobrať do ruky zelený korektor a dokonale prekryť začervenané cievky. Už vás to prestáva BAVIŤ? Existuje niekoľko možností, ako sa rozšírených cievok zBAVIŤ! Rozšírené cievky totiž...

preèítajte si viac
Potrebujem kolagén?

Potrebujem kolagén?

Voľakedy bola vaša pokožka pevná, hladká a jemná. Nemali ste vrásky, ani pigmentové škvrny. Už to vôbec to nie je tak, ako bývalo! Viete, čo vám chýba?

preèítajte si viac